Adorable Axel

SE*Stoltheten’s Adorable Axel (SIB n22, bruntabby) är nu ledig för parning med en passande hona.                                                                                                Axel är född 30/8-2017.                                                                                                   Ej bärare av Cs-genen.                                                                                     Blodgrupp A eller AB ej bärare av B.                                                                          PKD: ua 190501 resultatet inlagt på SäSks hemsida.
HCM: ua 190501 inlagt i Pawpeds.                                                                              
FIV & FeLV: negativ.                                                                                                         Axel bor hos fodervärd i Sollentuna.                                                                         Vid intresse maila: stolthetens.sibiriska@gmail.com, med länk till honan i Pawpeds.

Axel är en Clean Genealogy Grupp 3, med endast Maks och Mars i foundation.

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=1427609&g=4&p=sib&o=ajgrep

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s